Nieuws

nieuwsNieuws

Vernieuwde website

16 juni 201516 juni 2015
Begin 2015 zijn wij begonnen met het ontwikkelen van onze nieuwe website. Wij hebben gekozen voor WordPress. Deze website is volledig responsive zodat je de informatie ook kan bekijken via de tablet of telefoon.We hebben deze website laten ontwerpen door : seo-websitebeheer

Gratis carwashbon bij Carglass

2 juni 20152 juni 2015
Was uw auto 5 keer gratis met Carglass! Voor een goed zicht in uw auto zijn schone ruiten een vereiste. Zeker nu de zon zich vaker laat zien. Carglass helpt u hier graag bij en heeft een unieke aanbieding voor u! Wanneer u voor 15 juli 2015 een afspraak maakt voor een sterreparatie of ruitvervanging, krijgt u een TOTAL carwashcard t.w.v.     € 40,- gratis. Hiermee kunt u uw auto zeker vijf keer wassen bij een van de 74 TOTAL carwash locaties in Nederland!Maak daarom voor 15 juli 2015 een afspraak op www.carglass.nl of neem contact op met Carglass via 088 0406 406. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.Heeft u vragen over deze actie of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op!

Overzetten polissen ASR naar Voogd & Voogd

1 augustus 20141 augustus 2014
U heeft via ons kantoor een of meerdere verzekeringen afgesloten bij verzekeringsmaatschappij ASR.
Wij behartigen uw belangen op het gebied van verzekeringen. Daarvoor hebben wij contact met een groot aantal verzekeraars. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met Voogd & Voogd.

Wie is Voogd & Voogd?
Kort gezegd vormt Voogd & Voogd de administratieve schakel tussen de belangrijkste verzekeraars en ons kantoor.
Door onze samenwerking kunnen wij u een nog uitgebreider assortiment aanbieden.
Bovendien nemen zij als serviceprovider een groot deel van onze administratie uit handen, zodat wij ons kunnen richten op een advies op maar voor u!

Wat betekent dit voor u?
Uw verzekeringen worden een-op-een overgenomen door Voogd & Voogd, waardoor de verzekeringsmaatschappij,
premie en voorwaarden voor al uw lopende polissen ongewijzigd blijven.
U behoudt uw [...]

Reageren is niet mogelijk