Toeras startpagina

Toeras Reisbureau & Assurantiekantoor

Welkom bij Toeras Reisbureau & Assurantiekantoor. Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek. Doordat wij onafhankelijk zijn, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Wij doen zaken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere risico’s. Denk hierbij aan het niet kunnen verzekeren van uw auto omdat u een rij-ontzegging heeft. Maar ook bij wanbetaling, fraude enz. kunnen wij u gewoon verzekeren. In de meeste gevallen kunnen wij u zelfs gewoon verzekeren zonder dat de premie hoger wordt.

Wilt u uw zaken graag online regelen? Ook dat kan. Zo kunt u hier bijvoorbeeld online wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden. Maar of u uw zaken nu via onze site wilt regelen of liever persoonlijk met ons bespreekt, wij zijn u graag van dienst!

Ook kunt u bij ons terecht voor particuliere verzekeringen, bedrijfsverzekeringen, uitvaartverzekering en hypotheken.

Ons telefoonnummer is 010-4260520.

Neem ook eens een kijkje op de website van ons reisbureau

Toeras

Reageren is niet mogelijk