autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Horecaverzekering

Als horecaondernemer weet u dat uw bedrijf kwetsbaar is voor schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. U wilt die risico’s verzekeren met een verzekering die past bij uw situatie. Of het nu gaat om een afhaalcentrum, eetcafé of partycentrum, met de Horeca verzekering bent u goed verzekerd tegen schade.

De verzekering in het kort

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Horecaverzekering.

 • Een verzekering voor uw gebouw, uw inventaris en/of goederen.
 • Keuze uit drie verschillende dekkingen: basis, uitgebreid of extra uitgebreid.
 • Diverse aanvullende dekkingen mogelijk, zoals koelschade, aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB) en bedrijfsschade.
 • Een pakket dat u kunt afstemmen op uw situatie.

Voor wie is de verzekering?

De OOM Horeca-verzekering is bedoeld voor horecaondernemers die de risico’s op schade goed willen verzekeren. Van grillroom tot pannenkoekenrestaurant, iedere horecaonderneming heeft zijn eigen risico’s. Met de OOM Horeca-verzekering kiest u voor een verzekering die past bij uw situatie. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw gasten.

Wat kunt u verzekeren?

U bepaalt zelf wat u wilt verzekeren: uw gebouw, de inventaris of goederenvoorraad. Of een combinatie. Huurt u het pand waarin uw horecaonderneming zit? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.
De Horeca-verzekering kent drie dekkingen: basis, uitgebreid of extra uitgebreid. U kiest zelf welke dekking u wilt voor uw gebouw en welke dekking voor uw inventaris en goederen. Alle combinaties zijn mogelijk.

Wat vergoedt de verzekering?

In het dekkingsoverzicht (pdf) van de Horeca-verzekering ziet u direct welke kosten worden vergoed onder de basisdekking, de uitgebreide dekking en de extra uitgebreide dekking. Bekijk de polisvoorwaarden (pdf) van de Horeca-verzekering.

Daarnaast kunt u een aantal aanvullende modules afsluiten:

 • Aansprakelijkheid voor Bedrijven
 • Bedrijfsschade
 • Extra uitkering
 • Glasbreuk
 • Kasgeld
 • Koelschade
 • Opruimingskosten

Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de Horeca-verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.
Per verzekerde gebeurtenis geldt een eigen risico. In het dekkingsoverzicht (pdf) vindt u de hoogte van het eigen risico.
In de bijzondere voorwaarden (pdf) van de Horeca-verzekering vindt u een overzicht van de kosten die wij wel en niet vergoeden.