Wie ben ik

Wie ben ik?eric

Ik ben Eric Govaerts. Vader van 3 kinderen, Julia, Lucas en Anna en getrouwd met Ellie Govaerts. Ik ben sinds 1990 werkzaam in de reisbranche en financiele dienstverlening. Ik ben begonnen in loondienst bij mijn vader in de zaak. 5 jaar later ben ik mede-firmant geworden. Mijn vader Cees Govaerts is in 2006 helaas overleden. Met het reisbureau ben ik in 2015 gaan samenwerken met Apollo reizen in Wormer. Met het verzekeringskantoor ben ik ook in 2015 samenwerkingsovereenkomsten aangegaan met collega-kantoren op het gebied van letselschade en hypotheken. Verder ben ik gaan samenwerken met een schaderegelingskantoor om de afhandeling van de schades te bevorderen. Ik doe dit werk al ruim 25 jaar met heel veel plezier.

Met vriendelijke groet,
Eric Govaerts.

Reageren is niet mogelijk