autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Onze verzekeringen

Schadeverzekeringen

Schade aan uw bezittingen is altijd vervelend. U kunt deze schade verzekeren met verschillende schadeverzekeringen. Voorbeelden zijn een inboedelverzekering en een autoverzekering. Wanneer er dan iets gebeurt met dat wat u hebt verzekerd, wordt de schade die u hebt geleden vergoed.

Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen zijn naast persoonlijke verzekeringen noodzakelijk voor iedere ondernemer. Hieronder staan de verzekeringen die u kunt afsluiten voor uw onderneming.

Zorgverzekeringen

Een zorgverzekering – ook wel ziektekostenverzekering genoemd – is een verzekering tegen ziektekosten. Hierbij kunt u denken aan kosten voor medicijnen of kosten van een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis.

Bijzondere risico’s

Voor het verzekeren van al uw bijzondere objecten en risico’s die andere maatschappijen niet kunnen en/of willen verzekeren. Bijvoorbeeld als uw verzekering geroyeerd is wegens het te laat betalen van de premie of als u een rij-ontzegging heeft gehad. Ook mensen met een strafbaar verleden kunnen wij gewoon verzekeren. Maar ook de moeilijk te verzekeren risico’s zoals koeriersdiensten, taxibedrijven enz. kunnen wij gewoon verzekeren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij vinden wel een oplossing.