Leaseauto voor particulieren & zakelijke klanten

De afgelopen jaren heeft leaseauto steeds meer bekendheid en populariteit gekregen. Met de opkomst van Private Lease is de markt voor personenauto’s aanzienlijk veranderd. Hoewel er nog steeds veel auto’s worden verkocht, wint Private Lease dagelijks terrein. Zelfs op de zakelijke markt, waar Operational en Financial Lease al volledig zijn ingeburgerd, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om bedrijfsauto’s te leasen in plaats van te kopen. Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat leasen een vorm van lenen is en als zodanig moet worden beschouwd in uw financiële planning.

Past Private Lease binnen uw financiële mogelijkheden?

Het klinkt geweldig in de advertenties: rij deze auto voor X euro per maand, en alleen betalen voor de brandstof, verder niets. Bij Private Lease sluit u een contract voor een bepaalde periode af en levert u daarna de auto weer in. Tijdens de looptijd van het contract wordt uw Private Lease beschouwd als een lening en dit kan invloed hebben op eventuele andere leningen die u wilt afsluiten, zoals bijvoorbeeld een hypotheek. Door de Private Lease kunt u mogelijk een lager bedrag aan hypotheeklening aanvragen. Het kiezen voor Private Lease hangt dus ook af van uw persoonlijke situatie.

Aan de andere kant brengt uw huidige auto ook kosten met zich mee, zoals onderhoud, APK, wegenbelasting en afschrijving. Het kan dus heel goed zijn dat leasen juist voordeliger voor u is. Daarnaast rijst ook de vraag: wat kunt u leasen in combinatie met uw andere maandelijkse kosten?

Private lease (particulier)

Leaseauto

Operational lease (zakelijk)

Leaseauto

Financial Lease (zakelijk)

Leaseauto

Leaseauto aanbiedingen

Leaseauto