autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Hypotheek

Bij een hypotheek uitzoeken komt veel meer kijken dan je denkt of dit nu voor aankoop is voor een eerste woning of dat je wil verduurzamen of een tweede woning, vakantiewoning wil kopen.

Wat is een hypotheek?

Een hypotheek is een lening waar je een huis mee kan kopen. Je leent geld en je huis geef je als onderpand, mocht je de lening maandelijks niet meer kunnen voldoen. Een hypotheek bestaat meestal uit 3 onderdelen:

  1. Lening

  2. Aflossing

  3. Verzekering

Lening

Een lening is het geldbedrag dat je bij een bank leent om je huis te kunnen kopen. Over deze lening van de bank betaal je hypotheekrente. Je betaalt rente over de lening aan de bank, totdat deze is betaald aan de bank, deze heeft meestal een looptijd van 30 jaar.

Verzekering

Bij een hypotheek kun je 2 soorten verzekeringen afsluiten.

  • Levensverzekering

  • Woonlastenverzekering

De levensverzekering geeft een uitkering na overlijden. Met de woonlastenverzekering kun je het risico van arbeidsongeschiktheid en of werkloosheid verzekeren. Meestal ben je verplicht om een levensverzekering af te sluiten. De woonlastenverzekering is nooit verplicht. Het hangt van jouw persoonlijke situatie af of deze verzekeringen nodig zijn. En voor welk bedrag je je het beste kunt verzekeren. Bij een hypotheekadvies krijg je hierover advies.

Toeras assurantiekantoor doet zelf geen hypotheken, maar hebben een samenwerking met Cees Engbers van All Your Finance.

Erkend hypotheek en financieel adviseur

All Your Finance
Emmastraat 28A
3181GE Rozenburg

Telefoonnummer: 06-83501043
Website: https://allyourfinance.nl/
Email: info@allyourfinance.nl