autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Wie ben ik?

Eric Govaerts

Eric Govaerts

Directeur

Ik ben Eric Govaerts. Vader van 3 kinderen, Julia, Lucas en Anna. Ik ben sinds 1990 werkzaam in de financiele dienstverlening. Ik ben begonnen in loondienst bij mijn vader in de zaak. 5 jaar later ben ik mede-firmant geworden. Mijn vader Cees Govaerts is in 2006 helaas overleden. Met het verzekeringskantoor ben ik ook in 2015 samenwerkingsovereenkomsten aangegaan met collega-kantoren op het gebied van letselschade en hypotheken. Verder ben ik gaan samenwerken met een schaderegelingskantoor om de afhandeling van de schades te bevorderen. Ik doe dit werk al ruim 25 jaar met heel veel plezier.

Met vriendelijke groet,
Eric Govaerts.