autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Bijzondere verzekeringen

Is uw verzekering beëindigd wegens het niet tijdig betalen van de premie of heeft u bijvoorbeeld een rij-ontzegging gehad dan kan ik u gewoon verzekeren. Maar denk ook aan moeilijk te verzekerbare risico’s zoals een verkoopwagen of een autorijschool.

Ik ben gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere zaken. Ik heb de kennis en kunde om verzekeringsoplossingen op maat te bieden. Daarin ben ik uniek. Elk verzoek dat ik krijg, onderzoeken ik nauwkeurig. Hoe moeilijker de vraag, hoe mooier mijn uitdaging om met een passende oplossing te komen. Dat kan voor een individu zijn, of een groep mensen met dezelfde verzekeringsbehoefte. Daag mij maar uit! Ik maak het graag mogelijk voor u.

Bij wanbetaling lukt het mij in de meeste gevallen om u bij een ‘normale’ maatschappij te verzekeren. Hier zitten dan wel wat voorwaarden aan. Deze voorwaarden kunt u bekijken onder aan deze pagina.

Bij wanbetaling lukt het mij in de meeste gevallen om u bij een ‘normale’ maatschappij te verzekeren. Hier zitten dan wel wat voorwaarden aan. Deze voorwaarden kunt u bekijken als u op onderstaande knop (wanbetaling) klikt.

Nog enkele redenen waarom een verzekeringsmaatschappij uw verzekering niet accepteert zijn:

IDEAL betaling

Verzekeringsvoorwaarde bij wanbetaling en overige redenen

  • U zal een aanbetaling moeten doen, deze kunt u voldoen met de Ideal link in de e-mail
  • De dekking gaat in als wij dit aan u bevestigen, vaak is dat dezelfde dag (onder kantoortijden)
  • Betaal je de maandelijkse premie te laat, dan is verzekeren niet meer mogelijk

MAATSCHAPPELIJK WERKER

Vaak zien wij dat bovenstaande problemen niet opgelost zijn met alleen een verzekering en daarom zijn wij van Toeras verzekeringen een stapje verder gegaan in de serviceverlening. Indien het nodig mocht zijn, kunnen wij vanuit ons netwerk, u ondersteuning bieden van een maatschappelijk werker. Welke u adequaat zal helpen met u financiële problemen en of andere prangende zaken, waar u zelfstandig niet uit kunt komen.