autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Oldtimer verzekeren, geweigerd door uw verzekeraar

Wat is een oldtimer?

Voor de verzekeringsmaatschappij is een auto een oldtimer indien deze ouder is dan 25 jaar en die uitsluitend recreatief gebruikt worden, dus niet voor woon- /werkverkeer. Bij de oldtimerverzekering is in principe geen regiokorting en no-claimkorting van toepassing. Indien u uw oldtimer wenst te verzekeren op basis van Beperkt of Volledig Casco, dan is een kopie van een taxatierapport (niet ouder dan 6 maanden) en overlegging van foto’s noodzakelijk.

Wat is verzekerd op de oldtimerverzekering

De WA-verzekering dekt de aansprakelijkheid van de eigenaar, de bestuurder en/of de passagiers voor door een met name genoemd motorvoertuig (oldtimer) veroorzaakte schade. U loopt ook het risico dat u schade krijgt aan uw eigen oldtimer. Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast u de WA-dekking ook een Beperkt Cascoverzekering afsluiten. U betaalt dan iets meer, maar in ruil voor die licht hogere premie bent u meteen voor een belangrijk stuk verzekerd tegen schade aan uw eigen oldtimer. Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast u de WA-dekking ook een Volledig Cascoverzekering (All Risk) afsluiten. Wanneer u optimale zekerheid wilt, is dit de beste keuze. Vraag ons gerust om advies!
Voor dekkingen zie ook motorrijtuigverzekering.

Verzekering geweigerd i.v.m. overige redenen, hier kunt u een offerte aanvragen.


    De verzekeraar heeft ons gevraagd de bankgegevens van de klant te vragen en niet een door ons gegeven bankaccount in te voeren. Door het invoeren van een bankaccount gaat u geen verplichting aan.


    U gaat akkoord met onze Cookiebeleid & Privacyreglement