autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Collectieve zakenreisverzekering

Als u of uw medewerkers regelmatig voor zaken naar het buitenland moeten, kan het gebeuren dat de reis wordt verstoord door allerlei onvoorziene zaken. U kunt uw bagage bijvoorbeeld kwijtraken of deze kan beschadigen. Of u kunt een ongeluk krijgen, waardoor u te maken krijgt met medische kosten. Een goede reisverzekering kan dan niet alleen de financiële gevolgen verminderen, maar u tevens voor een heleboel administratieve rompslomp behoeden.

Goed om te weten is:

  • Vakantiereizen zijn apart mee te verzekeren ook voor de inwonende partner en of
    thuiswonende kinderen.
  • De maximale reisduur per reis is vaak 60 dagen, dit is uit te breiden.
  • Het dekkingsgebied is vaak Europa en de landen rond de Middellandse Zee. Gaat u verder weg, kies dan voor een werelddekking. Alleen Nederland dekking behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Vaak geldt er een eigen risico bij schade.
  • De basiszorgverzekering vergoedt medisch noodzakelijke kosten in het buitenland.
    Deze krijgt u tot het bedrag vergoedt wat u in Nederland zou krijgen. De kosten in het buitenland voor medische ingrepen zijn vaak hoger. Daarom kun u het deel dat niet wordt vergoed op de zakenreisverzekering claimen.
  • In geval van schade, doe altijd eerst aangifte bij de politie.