autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Expatriate verzekering

Het leven als expatriate, waarbij iemand tijdelijk in het buitenland gaat wonen en werken, is een bijzonder avontuur. Voor dat dit avontuur start moet de expat heel veel regelen. Er ontstaan bijvoorbeeld ook nieuwe risico’s. Het is belangrijk om die goed af te dekken. Het Expat Pakket Individueel biedt hiervoor een uitstekende oplossing. Het kan afgesloten worden door de expat zelf, maar ook door een werkgever die een expat uitzendt.

Maatwerk expat verzekering

De Expatriate verzekering biedt werelddekking en bestaat standaard uit de dekkingen Ziektekosten, Doorlopende Reisverzekering en Hulpverlening. De basisdekking kunt u uitbreiden met Aansprakelijkheid, Inboedel, Ongevallen en Rechtsbijstand.

Op onze “Reizen pagina” kunt u verschillende soorten verzekeringen vinden, staat uw verzekering er niet bij neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.