autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Transport verzekering

Het vervoer van goederen neemt risico’s met zich mee. Er zijn risico’s voor de transporteur en voor de (toekomstige) eigenaar van de goederen. Tijdens het vervoer én bij het laden en lossen kan veel gebeuren waardoor de goederen in waarde dalen. Een brandverzekering dekt alleen schade die ontstaat op de verzekerde locatie. Als goederen het terrein verlaten dan kan een transportverzekering het risico van schade verzekeren. Dit is een verzekering voor risico’s verbonden aan het transporteren van goederen.

Transportverzekeringen zijn, uitzonderingen daargelaten, doorgaans bedoeld voor bedrijven die vaak goederen vervoeren of laten vervoeren. Bij internationale transporten is een transportverzekering nog noodzakelijker dan bij binnenlands transport. Het risico van schade is bij internationaal transport namelijk nog hoger dan bij binnenlands transport. Het hogere risico is een logische gevolg van de langere duur van het transport en het aantal momenten van laden en lossen.

Goederentransport

Goederentransport vervoerdersaansprakelijkheid transport

Eigen vervoer

eigen vervoer

Losse post

losse post

Werkmaterieel

werkmaterieelverzekering

Contractpolis

contractpolis

Monstercollecties

Monstercollecties

Douanerechten

douanerechten

Tentoonstelling

tentoonstelling

Averij grosse

averij grosse