autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Bezorgscooter

Telefonisch offerte aanvragen en afsluiten

Onze bezorgscooter verzekering kan momenteel alleen telefonisch afgesloten worden. We helpen je graag met het opmaken van een offerte of het afsluiten van een verzekering.

Voor wie

  • Pizza

  • Snackbar

  • Shoarma

  • Sushi

  • Thai

  • Chinees

  • Spareribs

  • Andere bezorgdiensten

Wegam

WEGAM staat voor Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigbestuurders. Met een WEGAM-dekking verzeker je de aansprakelijkheid van een werkgever voor schade van een werknemer, die als bestuurder van motorrijtuig betrokken raakt bij een ongeval.

Bezorg en koeriersdiensten vaak uitgesloten

Voor bedrijven die koeriers- en bezorgdiensten aanbieden was het erg lastig, soms onmogelijk om hun werknemers te verzekeren voor schade door ongevallen tijdens bezorgdiensten. De meesten verzekeraars sluiten dit nadrukkelijk uit in de voorwaarden.

WEGAM-dekking met bezorg en koeriersdiensten

Sinds 3 oktober 2016 heeft de verzekeraar de Vereende een WEGAM-dekking op de markt gebracht die deze koeriers- en bezorgdiensten niet uitsluit. Hiermee kunnen alle opzittende van bezorgbrommers verzekerd worden. De dekking kan alleen worden afgesloten in combinatie met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) van de Vereende.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.