autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Pechhulp het alternatief voor Wegenwacht, voor uw bedrijf

Heeft u momenteel een abonnement op Wegenwacht van de ANWB? En bent u geconfronteerd met een forse prijsverhoging? Stap dan nu over op pechhulp van Allianz Global Assistance of Bovemij en bespaar flink op de kosten. Wij bieden u verschillende pechhulpproducten. Zo is er al pechhulp voor Nederland inclusief dekking in uw woonplaats vanaf € 49,- per jaar. Dat is bijna de helft goedkoper dan Wegenwacht!

Met onze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Wanneer je pech krijgt, staat een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarnaast is onze Pechhulp kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd.  Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulpverzekering! Al vanaf € 3,07 per maand inclusief vervangend vervoer!

Benieuwd wat u kunt besparen? Klik dan op de knop Bereken premie.