autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Waarom een gezinsongevallenverzekering?

U denkt er natuurlijk liever niet aan, maar het kan toch zomaar gebeuren: een ongeval waardoor u of een gezinslid blijvend invalide raakt of overlijdt. Dat heeft niet alleen emotioneel een grote impact. Ook de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Met een gezinsongevallenverzekering hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Hoge kosten

Een ernstig ongeval is natuurlijk verschrikkelijk. Dan heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan kosten. En dat terwijl die kosten behoorlijk kunnen oplopen. Denk aan geld voor extra zorg, revalidatie en woningaanpassingen.

Extra geld na een ernstig ongeluk

Met een gezinsongevallenverzekering kunt u de financiële nasleep beperken. U ontvangt dan een geldbedrag om de noodzakelijke zaken te regelen. U hoeft even niet over geld in te zitten. En dat is wel zo prettig in de vervelende, onrustige periode na een ongeval. U kunt kiezen uit verschillende verzekerde bedragen. Bijvoorbeeld € 2500,- bij overlijden en € 10.000,- bij blijvende invaliditeit. Of € 50.000,- bij overlijden en € 10.000,- bij blijvende invaliditeit