autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Bruiloftverzekering

De verzekering voor uw bruiloft

Gefeliciteerd! U gaat trouwen. Nog even en het is zo ver. Alles is geregeld. De feestlocatie, de band, de trouwauto, de bruidskleding, de uitnodigingen, de trouwringen, de bruidstaart, de catering! Nu nog de verzekering. Dan hoeft u de financiële gevolgen tenminste niet te dragen als er iets gebeurt. Met de Bruiloftverzekering kan het feest pas echt beginnen!

Goed verzekerd als uw bruiloft niet doorgaat

Stel dat uw bruiloft niet door kan gaan. Bijvoorbeeld omdat uw getuige plotseling ziek is geworden. Of omdat de vloer van de feestzaal ineens onder water staat door een grote lekkage. Dan vergoedt uw Bruiloftverzekering de financiële schade. Ook als u door zulke onverwachte omstandigheden de bruiloft eerder moet beëindigen. De verzekering is dus geldig bij beëindiging vooraf én halverwege.

Dekking

wat is standaard verzekerd?

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. U gaat er natuurlijk vanuit dat deze dag vlekkeloos verloopt. Toch kan er altijd iets misgaan, van tevoren of als het feest al in volle gang is. Met de Bruiloftverzekering neemt u het zekere voor het onzekere. Als u uw bruiloft moet annuleren, zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling van de geldzaken. Daar heeft u geen omkijken naar!

Wat kunt u van de bruiloftsverzekering verwachten?

De Bruiloftverzekering is compleet en duidelijk. Hij verzekert u in vier gevallen. Wat kan er gebeuren voor of tijdens deze langverwachte dag?

Help, de bruiloft kan niet doorgaan

Het zal toch niet waar zijn. De dag voor uw trouwdag breekt er brand uit in de feestzaal. Of stort het dak in door een zware storm. Wat een pech. Gelukkig vergoeden wij de kosten als u uw bruiloft (halverwege) moet afzeggen.

De huwelijkscadeaus zijn beschadigd

Het kan zomaar gebeuren dat iemand de cadeautafel omstoot. Zeker als het feest in volle gang is… Als uw cadeaus beschadigd raken tijdens uw bruiloft of de dag erna, vergoeden wij de schade. Tot 25% van het bedrag waarvoor u de bruiloft heeft verzekerd.

Een belangrijk persoon is verhinderd

Uw bruiloft is pas echt compleet als iedereen aanwezig is. Dus alle getuigen, uw naaste familieleden en hun partners en de ceremoniemeester(s). Als iemand door ziekte of een ongeluk niet op uw bruiloft kan verschijnen, wilt u uw bruiloft het liefst even uitstellen. Dat kan met de Bruiloftverzekering. Deze rubriek geldt uiteraard ook voor uzelf, uw partner en de trouwambtenaar.

Een ongeval leidt tot overlijden of invaliditeit

Ook tijdens uw huwelijksfeest kan iemand een ernstig ongeluk krijgen. Met de Bruiloftverzekering bent u verzekerd als een ongeval leidt tot overlijden of blijvende invaliditeit. Deze dekking geldt voor het bruidspaar, de naaste familieleden en hun partners, de getuigen en de ceremoniemeester(s). (Zie ook LeerWiki)
  Gewenste dekking

  A Niet doorgaan van het evenement

  B Niet verschijnen van verzekerde personen  C Niet doorgaan ten gevolge van regen  Bij welke hoeveelheid regen:

  D Ongevallen

  Hoeveel personen wilt u verzekeren?  Wordt er door de te verzekeren personen met risicoverhogende apparatuur, gereedschappen e.d. gewerkt?


  Welke combinatie dient verzekerd te worden:

  E Objecten

  Waar wordt het evenement gehouden?


  Welke preventieve maatregelen zijn er genomen tegen bijvoorbeeld brand, diefstal, waterschade etc.?

  Is er permanente bewaking?
  NeeJa, doorAnders, te weten