autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Quad & Trike verzekering

 Quad verzekeren

Een quad wordt door de Nederlandse verkeerswet gezien als een gemotoriseerde driewieler. Deze quad heeft een ledige massa van ten hoogste 400 kilogram (bij gebruik voor goederenvervoer ten hoogste 550 kilogram). Achter op het voertuig zit een kentekenplaat. De minimumleeftijd van de bestuurder is achttien jaar en hij moet in het bezit zijn van rijbewijs A1 wanneer de quad een maximumvermogen van 15 kW heeft. Als het vermogen meer dan 15 kW bedraagt, is een rijbewijs A verplicht. Op deze quad is het verplicht om met een helm op te rijden, tenzij hij voorzien is van goedgekeurde veiligheidsgordels.

Trike verzekeren

Een trike is een driewielig voertuig. Zoals bike een verkorting is van bicycle, is trike een verkorting van tricycle. In de praktijk verstaat men onder trike doorgaans een gemotoriseerd driewielig voertuig; een driewielige fiets wordt meestal driewieler genoemd.
Een trike kan worden opgebouwd uit het voorste deel van een motorfiets en het achterste deel van een auto (met de motor achter). Soms bestaat een trike alleen uit motorfietsonderdelen.

WA-Verzekering

De meest eenvoudige verzekering en wettelijk verplicht voor iedere eigenaar van een Quad of Trike. De WA-verzekering dekt de aansprakelijkheid van de eigenaar, de bestuurder en/of de passagiers voor door een met name genoemd motorrijtuig veroorzaakte schade.

WA en Beperkt casco

U loopt ook het risico dat u schade krijgt aan uw eigen Quad of Trike. Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast de WA-dekking ook een Beperkt Cascoverzekering afsluiten. U betaalt dan iets meer, maar in ruil voor die licht hogere premie bent u meteen voor een belangrijk stuk verzekerd tegen schade aan uw eigen Quad of Trike.

WA en Volledig casco

Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast u de WA-dekking ook een Volledig Cascoverzekering (AllRisk) afsluiten. Wanneer u optimale zekerheid wilt, is dit de beste keuze. Vraag gerust ons advies!

Wat is verzekerd op de WA-verzekering?
De dekking voor wettelijke aansprakelijkheid is tenminste €.1.120.000,00 per gebeurtenis. WA-polissen bieden vaak een dekking van € 2.500.000,00. Schade aan het motorrijtuig zelf of aan de bestuurder toegebracht is niet verzekerd.

Vul hier je gegevens in en bereken eenvoudig de premie voor jouw Quad of Trike