autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Sieradenverzekering

Wat is een sieradenverzekering?
Een inboedelverzekering biedt dekking voor uw spullen in huis. Als u echter in het bezit bent van zeer waardevolle sieraden, is het raadzaam om als aanvulling op de inboedelverzekering een sieradenverzekering af te sluiten. Uw sieraden zijn dan gedekt tegen onder andere beschadiging, diefstal, vermissing en brand. Uw sieraden zijn echter niet gedekt tegen slijtage door normaal gebruik en schade door onzorgvuldig handelen. Bijvoorbeeld wanneer u zelf een reparatie gaat uitvoeren.

Voor welk bedrag verzekeren?
Het verzekerde bedrag is natuurlijk erg belangrijk. Voor nieuwe sieraden kan dat de aankoopprijs zijn, voor oude sieraden wordt vaak een recent taxatierapport verlangd.

Premie
De premie voor een sieradenverzekering is afhankelijk van de waarde en van het soort object. Soms speelt ook de regio waarin u woont een rol. Een alarminstallatie levert in bepaalde gevallen een premiekorting op.