autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Schuldhulpverlening en verzekeringen

Wanneer iemand bij de schuldhulpverlening (bewindvoerder, budgetbeheerder of begeleider) aanklopt voor zijn/haar financiële zaken, is deze genoodzaakt een aansprakelijkheidsverzekering en inboedelverzekering te laten afsluiten. Omdat er in veel gevallen een wanbetaling, fraude of andere zaken spelen, kan er geen verzekering worden afgesloten bij een gewone verzekeraar. Toeras is al jaren gespecialiseerd in bijzondere verzekeringen en kunnen u in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzekeren. Hier zitten dan wel een aantal voorwaarden aan vast.

U kunt als schuldhulpverlener (bewindvoerder, budgetbeheerder of budgetbegeleider) snel online uw aanvraag doen

De privacy van u cliënten is gegarandeerd, aangezien wij met een beveiligde HTTPS verbinding werken. Onze hosting provider is bovendien ISO 27001:2013 en NEN 7510:2011 gecertificeerd. Uw gegevens zijn dus niet zomaar te zien voor kwaadwillende.

Verzekering en schulden

Ondanks je schulden is een verzekering hebben wel aan te raden, Toeras heeft nauw contact met kredietbanken. Ondanks dat u door betalingsachterstanden misschien niet meer bij een normale verzekeringsmaatschappij terecht kan, proberen wij dezelfde dag nog een verzekering voor u te regelen, of dit nu voor uw woonhuis, auto of scooter is.

Online uw wantbetaling, fraude en of strafrechtelijk verleden verzekering afsluiten.

U kunt bij ons online uw verzekeringsofferte aanvragen of dit nu voor een gewone verzekering is of een verzekering bij problemen is. Het niet verzekerd zijn, kan bij schade bij een ander of inbraak aardig oplopen. Wij adviseren u dus een aansprakelijkheidsverzekering en een woonverzekering af te sluiten, zodat u niet nog meer in de problemen raakt.

Op onze blog “Gemeentelijke kredietbank” kunt u de regelingen lezen die er gaan komen in 2021