autoverzekering

Autoverzekering: Standaard 10% extra korting op uw autoverzekering. Vergelijk tientallen verzekeraars. Gratis digitale Polismap App.

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen: Online berekenen MKB verzekeringspremies. Direct online aanvragen van bedrijfsverzekeringen.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Woonhuis- en inboedelverzekering: Online uw premie berekenen voor uw woonhuis- en inboedelverzekering. Standaard 5% extra korting op de premie. Gratis Polismap App.

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: Direct online uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd. Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Reisverzekering

Moet je voor je werk veel op reis naar het buitenland? Gaat je dure apparatuur, zoals een laptop, smartphone en mp4 mee? Moet je risicovolle bedrijfshandelingen verrichten tijdens je reis? Het is dan raadzaam een zakenreisverzekering af te sluiten. ReisverzekeringBlog.nl geeft in dit artikel informatie over de zakenreisverzekering. Tevens worden alle verschillen ten opzichte van een reguliere reisverzekering opgesomd.

Zakenreizigers slecht verzekerd

Zakenreizigers blijken over het algemeen slecht verzekerd te zijn. Uit onderzoek van reisverzekeraar de Europeesche is gebleken, dat 53% van de zakenreizigers voor aanvang van de reis niet bij de werkgever navraagt of de juiste verzekering is afgesloten. Van alle zakenreizigers denkt 29% zelfs dat een normale reisverzekering dekking biedt. In de praktijk blijkt een standaard reisverzekering de specifieke risico’s voor een zakenreiziger niet goed genoeg af te dekken.

Zakenreisverzekering

zakenreisverzekering

Collectieve verzekering

collectieve zakenreisverzekering

Expatverzekering

Expatriate verzekering